Herschel infrarood verwarming Advantage

0 Review(s)


€346,00 Incl. btw
€285,95 Excl. btw
Op voorraad
Het Herschel Advantage IR-assortiment maakt ideale werkplaatsverwarmers voor commerciële en werkruimtetoepassingen. Lees meer

 • Persoonlijk advies
 • Infrarood
 • Snelle levering
 • Veilig afrekenen
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar
 • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

Het Herschel Advantage IR-assortiment maakt ideale werkplaatsverwarmers voor commerciële en werkruimtetoepassingen. De aan de muur gemonteerde units zijn ontworpen voor ruimtes met muren met voldoende vrije ruimte vanaf de grond (2,3 – 2,5 m) en vanaf het plafond erboven (minimaal 0,3 m). Verkrijgbaar in twee vermogensoutputs van 1300 en 1950 watt en een keuze uit witte elementen in een zilveren behuizing of zwarte elementen in een zwarte behuizing, deze kachels produceren een comfortabel niveau van warmte voor een commerciële werkomgeving of garage.

Bijkomende voordelen zijn onder meer:

Geen uitlaatemissies dus geen planningsverplichting;
Ze werken geruisloos en zonder dampen – dus geen gezondheids- en veiligheidsproblemen;
Installatie is veel goedkoper dan olie- of gasalternatieven – u heeft alleen een elektrische kabel nodig;
Geen veiligheidsinspecties vereist voor GAS-installaties;
Geen onderhoud. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u geen infraroodstraler te onderhouden;
U kunt de warmte precies “concentreren” op de plaats waar u het wilt hebben – omdat er geen convectie van warmte is, wordt er geen verspilling verspild in gebieden die het niet wil;
Van Far Infrared is aangetoond dat het positieve effecten heeft op de stofwisseling, namelijk de golfband waarop water (80% van de huid) warmte het meest effectief absorbeert.

Ruimteverwarming kan overal worden gebruikt waar het nodig is om een ​​groot volume te verwarmen en waar de stralers zelf goed buiten bereik kunnen worden geplaatst. Werkplekken zoals werkplaatsen, industriële of commerciële units, magazijnen enz. Zijn dus ideale locaties voor dit soort kachels.

De Herschel Advantage IR moet zich in een positie bevinden om correct en efficiënt gebruik mogelijk te maken, maar wel een die ervoor zorgt dat hete onderdelen niet per ongeluk worden aangeraakt. De verwarmingselementen bereiken zeer hoge temperaturen zonder zichtbare tekenen van het toestel. Omdat Advantage IR2 en IR3 niet zijn uitgerust met een beschermrooster, zijn de kachels niet voor huishoudelijk of huishoudelijk gebruik. De kachels mogen niet worden gebruikt of geïnstalleerd in commerciële ruimtes waar ze per ongeluk kunnen worden aangeraakt of waar het risico bestaat dat de keramische elementen worden beschadigd.

In gebieden met luchtbeweging / wind kan het verwarmde gebied met 1/3 tot 1/2 afnemen. In deze gebieden raden we aan om op de laagste hoogte te monteren en het aantal verhitters proportioneel te verhogen.

 

Technische specificaties

Element: 2 of 3 x Wit of zwart geglazuurde keramiek langegolf Infraroodstralers

Lichaam: roestvrij staal of zwart gepoedercoat lichaam.

Afmetingen 1300W: 509 x 100 x 166 mm; 1950W: 760 x 100 x 166 mm

Spanning: 230 V, 50 Hz

Opwarmtijd: <5 minuten

Effectieve golfband: 3 – 10 µm

Gewicht: 3,4 kg (1300 W), 4,4 kg (1950 W)

Garantie: 5 jaar, exclusief keramische elementen 12 maanden

Bescherming: IPX4

De kachel verwarmt direct mensen en objecten binnen de verwarmde zone (let op: luchtbeweging kan de dekking van het gebied verminderen). Binnen besloten ruimtes wordt ook de thermische massa van het gebouw verwarmd. Dit verhoogt de omgevingstemperatuur en kan, afhankelijk van de leeftijd / het type en de isolatie van het pand, het effectieve verwarmde gebied tot 100% vergroten. Voor grotere commerciële projecten of waar verschillende montagehoogtes nodig zijn, raden we Herschel altijd aan om een onderzoek of een gedetailleerde desktopbeoordeling uit te voeren.

 

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Geen licht infrarood verwarming
 • Zwarte of witte keramische elementen
 • Zwarte of zilveren body
 • Gefabriceerd in Europa
 • Ideaal voor het verwarmen van werkplekken
 • Alleen muurbevestiging
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »