Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

 

Gratis Verzenden bij een besteding vanaf € 100

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis bij een besteding vanaf € 100,-. Bij een besteding onder een bedrag van € 100,00 rekenen wij slechts € 15,- verzendkosten.  

 

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Het is mogelijk om direct via de website te bestellen voor levering in Nederland. Op aanvraag kunnen wij uw bestelling ook verzenden naar andere landen in Europa. Neem hiervoor contact op met 1 van onze medewerkers. 

 

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?

Wanneer een bestelling voor 12:00 op werkdagen wordt geplaatst, verzenden wij deze nog dezelfde dag. Bestellingen ontvangen na 12:00 worden in principe de volgende werkdag verzonden. Sommige producten kunnen (tijdelijk) een langere levertijd hebben. Dit staat dan duidelijk aangegeven in de omschrijving van het product. 

De bezorging van uw pakket zal in de meeste gevallen zijn op de dag nadat wij de bestelling hebben verzonden. In alle gevallen houden we u op de hoogte over de voortgang van uw bestelling, onder andere door een track & trace code van uw zending.

 

Zending beschadigd?

Helaas kan het ondanks onze inspanningen voorkomen dat een product tijdens het transport beschadigd raakt. Wij raden u daarom aan om bij levering het pakket goed te controleren. Meldt schade altijd zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur. Vaak zullen wij u vragen foto’s te maken van de ontstane schade zodat wij deze kunnen beoordelen om snel een passende oplossing te vinden. Meldt schade telefonisch via   +31 (0)346 - 700 202 of stuur een e-mailbericht naar [email protected]

 

Retourzendingen

Soms blijkt een product toch net niet helemaal te passen of bij nader inzien niet juist voor uw situatie. In dat geval kan er natuurlijk gewoon gebruik worden gemaakt van het retourrecht en zullen wij uw bestelling crediteren en het betaalde bedrag terugstorten op uw rekening. Om uw retour goed en snel te kunnen verwerken, vragen we u rekening te houden met het volgende:

  • Retourzendingen dienen vergezeld te gaan van een volledig ingevuld retourformulier, alsmede de factuur of het factuurnummer
  • De datum van binnenkomst van producten zonder formulier en factuur wordt bepaald op de datum dat alsnog de benodigde bescheiden zijn binnen gekomen.
  • Let op de termijn van 14 dagen recht op retour.
  • De kosten van het retourneren komen voor rekening van de klant.
  • Gebruikte producten, producten zonder originele verpakking of producten met schade komen niet zonder meer in aanmerking voor retournering. Neem in die gevallen contact met ons op voordat u het product retourneert. 

 

Retourformulier

Voor het terugsturen van (een deel van) uw bestelling kunt u gebruik maken van het retourformulier. Dit formulier is hieronder als pdf te downloaden. Indien u dit formulier zorgvuldig en compleet in vult, kunnen wij de afhandeling zoveel mogelijk bespoedigen.

RETOURFORMULIER

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »