Over ons

 
Direct Verwarmen / Duurzaamheidscentrum Utrecht levert een breed assortiment van producten op het gebied van elektrisch verwarmen aan consumenten en installateurs in Nederland. Op onze locatie in Lijnden (Schiphol) kunt u altijd een afspraak maken voor vrijblijvend advies. 

Volg ons ook op facebook en Instagram:

https://www.facebook.com/Directverwarmen.nl

https://www.instagram.com/duurzaamheidscentrumutrecht

 

Elektrisch verwarmen is de toekomst

Al enkele jaren geleden hebben wij er voor gekozen om ons volledig te richten op elektrisch verwarmen en infrarood oplossingen. Wij geloven erin dat onze oplossingen een deel van de puzzel zijn die de komende jaren gelegd moet worden om de klimaatdoelstellingen te behalen. De woningen en kantoren in Nederland moeten aangepast worden zodat deze niet langer middels gas verwarmd worden. Voor een groot deel van deze woningen en kantoren biedt elektrische (infrarood) verwarming een verantwoorde oplossing, zowel qua duurzaamheid als qua kosten. Daarom zeggen wij dan ook: "elektrisch verwarmen is de toekomst".

 

Onze principes

  • Snelle levertijden: In ons magazijn houden we een groot deel van onze producten op voorraad, zodat we uw bestelling binnen 2 tot 4 werkdagen bij u kunnen hebben.

 

  • Heldere communicatie: Via onze website combineren we informatie en advies met duidelijke producten, om het voor u gemakkelijk te maken de juiste producten te vinden. Uw vragen beantwoorden we zo altijd zo goed en eerlijk mogelijk. 

 

  • De klant voorop: Uw vraag of bestelling is voor ons het belangrijkst en wij doen ons uiterste best u op de juiste manier te helpen. Gaat er onverhoopt iets niet goed, dan lossen wij dat zo snel mogelijk voor u op. 

 

  • Kwaliteitsproducten: Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Voordat een product op onze website komt dient het te voldoen aan onze kwaliteitseisen, zodat we u de hoogste kwaliteit kunnen toezeggen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »