Herschel infrarood verwarming Herschel T-MT Wifi-thermostaat op netvoeding

0 Review(s)


€83,00 Incl. btw
€68,60 Excl. btw
Op voorraad
Herschel T-MT is een compacte thermostaatbediening op netvoeding die is ontworpen om uitsluitend te werken met Herschel XLS-verwarmingselementen met hun ingebouwde SMART-R-ontvanger. Lees meer

  • Persoonlijk advies
  • Infrarood
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

T-MT heeft ook Wifi-capaciteit waarmee u uw verwarming op afstand kunt bedienen via de Smartlife-app of door stembesturing met Alexa of Google Assistant.

De T-MT heeft een handmatige temperatuurmodus, een 7×1 dagprogrammamodus en een vakantiemodus (of Afwezig). Alle modi zullen uw Herschel-verwarming (en) bedienen door ze AAN te zetten als de kamertemperatuur lager is dan de gewenste temperatuur en ze uit te schakelen zodra de gewenste temperatuur is bereikt of overschreden.

De T-MT is ontworpen om eenvoudig te bedienen en bevat de nieuwste energiebesparende functies, waaronder de open raamtechnologie van Herschel en een adaptieve startfunctie, zodat uw kamer altijd op de juiste temperatuur is met het minste energieverbruik.

De T-MT kan worden gekoppeld aan meer dan één verwarming, wat betekent dat meerdere verwarmingstoestellen in de kamer kunnen worden bediend met dezelfde T-MT-thermostaat.

Let op: De T-MT werkt alleen met Herschel XLS kachels. Het is niet mogelijk om de T-MT te gebruiken met een ander merk infraroodstraler.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »