Herschel infrarood verwarming IRP4

0 Review(s)


€857,00 Incl. btw
€708,26 Excl. btw
Op voorraad
IRP4-verwarming aan voor industriële en werkplaatsverwarmingstoepassingen. Deze unit voor plafondmontage van 3200W is ontworpen voor ruimtes met voldoende vrije ruimte vanaf de grond (2,5 – 3.5 m) Lees meer

  • Persoonlijk advies
  • Infrarood
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

We raden de Advantage IRP4-verwarming aan voor industriële en werkplaatsverwarmingstoepassingen. Deze unit voor plafondmontage van 3200W is ontworpen voor ruimtes met voldoende vrije ruimte vanaf de grond (2,5 – 3.5 m) en vanaf het plafond boven (minimaal 125 mm) en vanaf de dichtstbijzijnde muur (minimaal 1,5 m) en is gemakkelijker te installeren en te onderhouden dan hete lucht blowers of gasgestookte verwarmingssystemen van het type “ruimtestraal” en is comfortabeler dan andere vormen van elektrische verwarming die vaak in deze omgevingen worden gebruikt. Er zijn extra voordelen:

Aangezien er geen uitlaatemissies zijn, is er geen planningsvereiste;
Ze werken geruisloos en zonder rook – waardoor er geen gezondheids- en veiligheidsproblemen ontstaan;
Installatie is veel goedkoper dan olie- of gasalternatieven – u heeft alleen een elektrische kabel nodig;
Geen onderhoud. Eenmaal geïnstalleerd hoeft u geen infraroodstraler te onderhouden;
U kunt de warmte precies “concentreren” op de plaats waar u het wilt hebben – omdat er geen convectie van warmte is, wordt er geen verspilling verspild in gebieden die het niet wil;
Van Far Infrared is aangetoond dat het positieve effecten heeft op de stofwisseling, namelijk de golfband waarop water (80% van de huid) warmte het meest effectief absorbeert.

Ruimteverwarming kan overal worden gebruikt waar het nodig is om een ​​groot volume te verwarmen en waar de stralers zelf goed buiten bereik kunnen worden geplaatst. Werkplekken zoals werkplaatsen, industriële of commerciële units, magazijnen enz. Zijn dus ideale locaties voor dit soort kachels.

OPMERKING: emitters geven een lichte oranje gloed af

 

Technische specificaties

Element: 4 x wit geglazuurde keramische langegolf infraroodstralers (3-10 micron)

Behuizing: roestvrijstalen behuizing met beschermrooster.

Spanning: 230 V, 50 Hz Zorg ervoor dat de voedingsspanning niet hoger is dan 245 volt.

Bescherming: IP-classificatie IP20

Garantie: 5 jaar, exclusief keramische elementen 12 maanden.

Verwarmde zone: 12-21 m2

Grootte: 75 x 40 cm

De IRP4 verwarmt direct mensen en objecten binnen de verwarmde zone van ca. 12m2. Als er veel comfort nodig is, moeten verwarmingselementen worden geplaatst om zones te overlappen om koude plekken tussen zones te verwijderen. Luchtbewegingen zoals die van luikdeuren, hoge plafondhoogtes of grote hoeveelheden koude lucht naast de verwarmde zone zullen het bereik / de temperaturen die kunnen worden bereikt verminderen.
Binnen gesloten ruimtes wordt de thermische massa van het gebouw verwarmd, wat de omgevingstemperaturen kan verhogen voor een oppervlakte van maximaal 21 m2 per verwarming. De mate waarin de omgevingstemperaturen kunnen worden verhoogd en de benodigde looptijd van de kachels om dit te bereiken, is afhankelijk van de constructie van het pand, de leeftijd, de isolatieniveaus en het kubieke volume, de buitentemperatuur en de plaatselijke klimatologische omstandigheden.
Voor grotere commerciële projecten of waar verschillende montagehoogtes nodig zijn, raden we Herschel altijd aan om een ​​enquête of desktop assessment uit te voeren.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »