Herschel infrarood verwarming Krystal Zwart 1000 W

0 Review(s)


€999,00 Incl. btw
€825,62 Excl. btw
Op voorraad
De Herschel Krystal infrarood paneelverwarming is uniek in de markt en is revolutionair in ontwerp, efficiëntie, prestaties en comfort Lees meer

  • Persoonlijk advies
  • Infrarood
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

De Herschel Krystal infrarood paneelverwarming is uniek in de markt en is revolutionair in ontwerp, efficiëntie, prestaties en comfort. Gebouwd met behulp van gespecialiseerd microkristal keramisch glas en Herschel’s innovatieve COSIX © Cell infrarood verwarmingstechnologie, biedt Krystal een zeer aantrekkelijke, slanke en compacte oplossing die netjes kan worden ingebouwd in plafonds om een eigentijdse, naadloze afwerking voor elk interieur te garanderen.

Op minder dan een kwart van de grootte van de meeste ver infrarood paneelverwarmers, maar met een vergelijkbaar vermogen, liggen de grote voordelen van Krystal in de ruimtebesparing en de snelle opwarmtijden. Het Krystal Zwart glaspaneel is verkrijgbaar in 600W of 1000W in een unit van 27 x 57cm. Deze is ook verkrijgbaar in het wit.

De hoge temperatuur Krystal heater zorgt voor een snelle opwarming, ideaal voor het comfortabel verwarmen van zowel woningen als commerciële verwarmingstoepassingen. De Krystal is ontworpen voor plafondmontage in kamers en kan in grote ruimtes ook aan de muur worden bevestigd.

Voor een design vlakke afwerking kan de Krystal plafondinbouwset worden aangeschaft (apart) waardoor Krystal kan worden ingebouwd in gipsplafonds met een lege ruimte. Voor massieve plafonds kan Krystal met de opbouwkit discreet aan het plafond worden bevestigd. De opbouwmontagekit is ook een optie. (Zwenkbeugels voor wandmontage worden standaard meegeleverd). De montage opties zijn te zien in de datasheet en galerij afbeelding.

De bediening van de Herschel Krystal infrarood paneelverwarming geschiedt via een vaste bedrading naar één van Herschel’s iQ serie thermostaten (apart verkrijgbaar). Door zijn snelle opwarmtijden werkt Krystal ook uitzonderlijk goed met Herschel’s PIR sensor, zodat u uw energiegebruik kunt afstemmen om onregelmatig gebruikte kamers op een lagere temperatuur in te stellen en het vermogen alleen te verhogen als u er bent.

Krystal heeft een hoge oppervlaktetemperatuur en moet buiten bereik worden geïnstalleerd. Een minimale plafondhoogte van 2,4m wordt geadviseerd voor plafondmontage. Voor wandmontage is een minimale montagehoogte van 2,1 m vereist.
Professionele installatie door een elektricien is vereist.

Houd bij uw bestelling rekening met uw voorkeur voor plafondmontage. Er worden zwenkbeugels meegeleverd, voor de alternatieve montagebeugels moeten extra sets worden aangeschaft.

 

Technische specificaties

Verwarmingstype: Vaste elektrische hoge temperatuur infraroodstraler

Oppervlak: Microkristallijn glas

Kleur: Zwart

groote  27 x 56 cm

Achterkoffer: Staal

Oppervlaktetemperatuur: 280 - 350°C

Kabellengte: 1.9m

Stekker: Geen stekker

Spanning: 220 - 240V 50 Hz

Beschermingsklasse: IP44

Installatie: Wand- of plafondmontage

Verwarmingselement: Herschel COSIX © Celtechnologie

Opwarmingstijd: <10 minuten

Nuttige golflengte: 3 - 10µm

Kwaliteit & Veiligheid

Certifications

Elektrische veiligheid EU: IEC60335-1; 60335-2-30; EN62233

Elektrische veiligheid AUS/NZ: AS/NZS 60335-1; 60335-2-30

Elektromagnetische certificering: EN55014-1&2; EN60001-3-2&3

Beperking van gevaarlijke stoffen (RoHS): IEC62321

Ecodesign-conformiteit: ErP-verordening (EU) 2015/1188 en supplement (EU) 2016/2282 (Lot 20) bij gebruik van Herschel Controls

Garantie: 5 Jaren

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »