Herschel infrarood verwarming Pulsar

0 Review(s)


€1.975,00 Incl. btw
€1.632,23 Excl. btw
Op voorraad
De Pulsar is onze designverwarming zonder lichtafgifte, die aan hoge plafonds kan worden opgehangen. De Pulsar verwarmt mensen direct onder de heater en kan dus worden gebruikt in toepassingen zoals recepties, restaurants en openbare ruimtes. Lees meer

 • Persoonlijk advies
 • Infrarood
 • Snelle levering
 • Veilig afrekenen
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar
 • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

De Pulsar is onze designverwarming zonder lichtafgifte, die aan hoge plafonds kan worden opgehangen. De Pulsar verwarmt mensen direct onder de heater en kan dus worden gebruikt in toepassingen zoals recepties, restaurants en openbare ruimtes. Bij gebruik in kleinere besloten ruimtes zoals gangen verwarmt de Pulsar de zone en de ruimte zelf.

De Pulsar wordt gemaakt in Ierland, bestaat uit hoogwaardige materialen en is volledig onderhoudsvrij. De opwarming duurt ongeveer 10 minuten in combinatie met een Herschel IQ regeling.

De zwarte Pulsar heeft een hoger vermogen en is effectiever voor het verwarmen van grotere ruimtes. De witte Pulsar heeft een lager vermogen en is meer geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes of als bijverwarming van bestaande systemen.

De witte Pulsar is 1800W en verwarmt een afgesloten binnenruimte van 8 – 15m2 vanaf een hoogte van maximaal 2,5 meter. De zwarte Pulsar is 2400W en verwarmt gesloten binnenruimtes van 12-20m2 tot een hoogte van maximaal 2,8 meter. Deze oppervlaktes zijn slechts een richtlijn en worden beïnvloed door de luchtstroom en de omgevingstemperatuur. Afhankelijk van de ouderdom / het type van het onroerend goed, de isolatieniveaus en de bestaande luchtstromingen, zal het aantal benodigde heaters en de opwarmtijden variëren. Voor grotere particuliere- of commerciële projecten adviseren wij om door Herschel een ​​evalutatie of een gedetailleerde calculatie te laten uitvoeren.

 

Technical Specifications

Oppervlak: zwart of wit geëmailleerd staal

Verwarmingselement: Keramische verwarmingselementen

Spanning: 230 Volt, 50 Hz (voeding mag niet hoger zijn dan 245 volt, anders vervalt de garantie).

Elektromagnetische tolerantie: lage emissie

Beschermingsklasse: IP 20 (installatie)

Certificaten en rapporten: CE

Garantie: 24 maanden (exclusief installatiekosten of gevolgschade)

Kleuren: Zwart (2400 watt) of wit (1800 watt)

Installatie: Ophangsysteem: dit apparaat is alleen voor plafondmontage en moet vanwege de hoge oppervlaktetemperatuur buiten het bereik van mensen worden geïnstalleerd.

Verwarmde zone: 8-15 m2 (1800 W) en 12-20 m2 (2400 W)

De kachel verwarmt direct mensen en objecten binnen de verwarmde zone (let op: luchtbeweging kan de dekking van het gebied verminderen). Binnen besloten ruimtes wordt ook de thermische massa van het gebouw binnen de gehele zone verwarmd. Afhankelijk van de leeftijd / type woning, isolatieniveaus, aantal gebruikte kachels en looptijden zal dit de omgevingstemperaturen verhogen. Voor grotere commerciële projecten of waar verschillende montagehoogtes nodig zijn, raden we Herschel altijd aan om een onderzoek of een gedetailleerde desktopbeoordeling uit te voeren.

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Nul licht eigentijds design
 • Zwart of wit stalen behuizing
 • Hoogwaardige keramische elementen
 • Gefabriceerd in Europa
 • Ideaal voor gangen en trappen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »