Herschel infrarood verwarming Select bureauverwarming 220 watt

0 Review(s)


€227,00 Incl. btw
€187,60 Excl. btw
Op voorraad
Beschrijving De Select Under Desk heater is een vrijstaande, draagbare infrarood paneelverwarming speciaal ontworpen voor gebruik onder bureaus. Lees meer

  • Persoonlijk advies
  • Infrarood
  • Snelle levering
  • Veilig afrekenen
  • Klantenservice 24/7 bereikbaar
  • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

De Select Under Desk heater is een vrijstaande, draagbare infrarood paneelverwarming speciaal ontworpen voor gebruik onder bureaus. Perfect voor het geven van plaatselijke warmte aan benen en voeten voor mensen die thuis werken en in commerciële kantooromgevingen. Deze energiezuinige compacte infraroodstraler biedt een aanvullende verwarmingsoplossing tegen minimale kosten, slechts 3 cent per uur.

De Under Desk heater wordt geleverd met een simpel voetpedaal voor handige aan / uit bediening. Het heeft ook het ingebouwde SMART-R-systeem van Herschel voor bediening via de app, via de SmartLife-app. Een ideale oplossing voor grotere kantoren die zowel gebruikerscontrole mogelijk maakt, meer comfort biedt voor individuele werknemers die het koud hebben, als gecentraliseerde controle mogelijk maakt om ervoor te zorgen dat kachels niet per ongeluk aan blijven staan.

In tegenstelling tot ventilator- en convectorkachels die de hele ruimte opwarmen, gebruikt de kachel stralingsverwarmingstechnologie om mensen direct te verwarmen, een kosteneffectief systeem om waar nodig extra persoonlijke warmte te bieden.

De Herschel Select Under Desk-verwarmer heeft geïntegreerde bedieningselementen waardoor deze volledig voldoet aan de Europese energiebesparingsregelgeving (Lot 20) en is voorzien van interne thermische uitschakelsensoren. Verkrijgbaar met 5 jaar garantie, de kachel wordt geleverd met voetjes en wordt geleverd met een gemonteerde UK-stekker. De kachel staat alleen vrijstaand en kan niet aan de muur worden gemonteerd.

Let op: de Under Desk heater is niet bedoeld om een ​​hele kamer te verwarmen, hij is bedoeld om benen onder bureaus zachtjes op te warmen. Zie voor commerciële kantooromgevingen de Select Ceiling Tile-verwarmingen die kunnen worden gebruikt in combinatie met Under Desk-verwarmingen om een ​​complete oplossing voor ruimteverwarming te bieden.

 

Technische gegevens

Oppervlak: frameloos, wit gepoedercoat aluminium

Achter: staal

Oppervlaktetemperatuur: Max 90C

Vermogen: 220 watt

Kabel: voedingskabel van 1,3 m

Spanning: 220-240V, 50 / 60Hz

Bescherming: IP20.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Lage energie gelokaliseerde warmte
  • Eenvoudige aan / uit-bediening via voetpedaal
  • Ontworpen om benen en voeten te verwarmen
  • Vrijstaande compacte kachel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »