Herschel infrarood verwarming SUMMIT

0 Review(s)


€635,00 Incl. btw
€524,79 Excl. btw
Op voorraad
ruimteverwarming binnenshuis en beschutte buitenruimtes. Ontworpen met de nieuwste Kanthal AF-verwarmingselementen en afgewerkt met een witte keramische coating, biedt de SUMMIT White een energiezuinige verwarmingsoplossing Lees meer

 • Persoonlijk advies
 • Infrarood
 • Snelle levering
 • Veilig afrekenen
 • Klantenservice 24/7 bereikbaar
 • Niet tevreden? Wij lossen het op!

Informatie

De stijlvolle en krachtige SUMMIT witte infraroodstraler met nul licht is een eersteklas verwarming en een ideale keuze voor toepassingen voor ruimteverwarming binnenshuis en beschutte buitenruimtes. Ontworpen met de nieuwste Kanthal AF-verwarmingselementen en afgewerkt met een witte keramische coating, biedt de SUMMIT White een energiezuinige verwarmingsoplossing voor die gebieden die effectieve comfortverwarming nodig hebben zonder het licht van medium-infraroodverwarmers.

De SUMMIT White is geschikt voor binnen- en buitenlocaties waar de luchtstroom laag of beheersbaar is. Het kan zowel aan de muur worden gemonteerd of direct boven het plafond worden opgehangen, waardoor de verwarming in het gebied direct onder de kachel wordt gemaximaliseerd. De slanke en smaakvolle SUMMIT is ideaal voor restaurants, bars, winkels en vergelijkbare binnenomgevingen die op zoek zijn naar een stijlvolle, super discrete verwarmingsoplossing. De SUMMIT biedt met name een uiterst discreet en modern ontwerp voor witte interieurs en buitenruimtes.

Bij gebruik buitenshuis moet de Herschel SUMMIT White permanent worden afgedekt en volledig worden beschermd tegen het risico van binnendringend water of blootstelling aan regenval.  In blootgestelde gebieden met luchtbeweging en wind kan de ver-infraroodspreiding met 1/3 tot 1/2 afnemen. In dergelijke gevallen raden we aan het aantal verhitters proportioneel te verhogen. Voor koudere, winderige situaties is SUMMIT minder effectief en raden we aan om een ​​verwarming uit ons Sunset- of Performance-assortiment voor buiten te kiezen.

SUMMIT White 2600RW heeft een afstandsbediening met 2 vermogensinstellingen (100% en 50%) en een timer van 1-24 uur voor extra precisie en controle voor gebruik buitenshuis. De SUMMIT White 2600W (model zonder afstandsbediening) kan worden gebruikt met externe controllers, zoals de Herschel iQ MD2-thermostaat.

 

Technische specificaties

Energiebehoeften:

Nominale spanning  (V) 220-240V 50/60Hz
Nominale stroom (A) 11.3
Zekering / stroomonderbreker (A) 13
Verwarmde gebieden: Binnenshuis Buitenshuis
Verwarmde zone @ 100% vermogen 9-16m2 6-9m2
Nominaal vermogen:

 

Verwarmingselement:

Emitter:

Lichaam:

Dimensies 2600R:

Afstandsbediening:

Dimensies 2600:

Opwarmingstijd:

Handige golfband:

Gewicht:

Garantie:

Kabellengte:

Bescherming:

2600W

 

Herschel Kanthal AF

Gestructureerd aluminium oppervlak met witte keramische coating

Geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium

150 x 16 x 4.5 cm (Afstandsbediening versie)

2 vermogensniveaus (in stappen van 50%) &

24-uurs timer (in stappen van 24×1 uur)

140 x 16 x 4.5 (zonder afstandsbediening)

<10 Minuten

3 – 10µm

7.5kg (Afstandsbediening versie); 7kg (versie zonder afstandsbediening)

2 Jaren (exclusief afstandsbediening)

2m

IP64

 

Belangrijkste kenmerken:

 • Geen licht infrarood verwarming
 • 2,6 kW krachtige Herschel Kanthal-elementen
 • Met of zonder afstandsbediening
 • Model op afstand heeft 2 stroominstellingen en timer
 • Wand- of plafondmontage
 • Binnen of overdekt, beschut buitengebruik
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »